maanantai 9. maaliskuuta 2015

Long time no see

Elossa ollaan vielä ja pääsykokeita kohti mennään edelleen!
Lukemista on tullut koulun osalta ihan hirmusesti ja tuntuu ettei vuorokauden tunnit riitä kaikkeen mitä pitäisi tehdä. Päätinpä tässä sitten ottaa vielä muuton samaan syssyyn ja fysiikan kirjotuksiin luku on noh sanotaanko PIKKAISEN jäänyt, mutta onhan tässä vielä puolitoista päivää aikaa.

Kevät ja muutosta johtunut pieni lukutauko ovat nostaneet lukumotivaation ihan uusiin sfääreihin ja koska kohta on koulussa kaikki kurssit käyty pääsee siirtymään enemmän pääsykoetyyppisiin tehtäviin, ihan huippua!

Mutta nyt jatkuu fysiikan kertaaminen, päätin tulla tänne kertomaan missä mennään, jos joku tätä enää (koskaan) lukee. 
Miten muiden valmistautumiset etenee kun enää muutama kuukausi aikaa pääsykokeisiin?

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kiva kun kirjotit taas pitkästä aikaa! Oisin halunnu kysyä sulta tosta opistosta. Ootko ollut tyytyväinen siihen opetukseen ja muuhun? Ootko saanut kavereita sieltä ja minkälaista porukkaa siellä on? Asut ilmeisesti jossain muualla kun siellä asuntolassa, niin saako siihen siis kelalta jotain tukia? Ja kuinka paljon teillä on siellä opiskelua viikossa, kerkeekö itsenäisesti opiskelemaan minkä verran? Kiitos jos jaksat vastata :) Oon kanssa hakemassa nyt lääkikseen, mutta vasta ekaa kertaa ja todennäköistähän se on, että tällä kertaa jää vielä ilman paikkaa, joten kuumottelee ensi vuosi, että mitä sitä sitten tekisi.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Kauheeta kun oon huono tässä kirjoittamisessa ja vastaamisessakin näköjään :D
      Mutta siis voisin vaikka kirjottaa tästä lähiaikoina erillistä postausta nyt kun kirjotuksetkin on ohi, mutta siis joo en asu asuntolassa ja saan aivan normaalia täyttä opintotukea asumislisineen ja lainantakauksineen, en tiedä miten noi tuet menee jos asuntolassa asuu, mutta ainakin jotain saavat.
      Noihin loppuuhin kysymyksiin koitan vastata tämän viikon aikana omassa postauksessa :)

      Poista